Mesajele de condoleanță, dar și de admirație pentru Tina Turner, unul dintre cele mai mari nume din istoria muzicii pop, au inundat rețelele de socializare imediat după anunțul decesului artistei, la vârsta de 83 de ani. Printre numele grele care au ținut să marcheze momentul se află Mick Jagger, liderul Rolling Stones și deseori partener de scenă al Tinei, dar și creatorul Giorgio Armani sau Agenția Spațială Americană NASA.

“Sunt atât de întristat de trecerea în neființă a minunatei mele prietene Tina Turner. A fost cu adevărat o interpretă și o solistă de un enorm talent. A fost inspirată, amuzantă și generoasă. M-a ajutat atât de mult pe când eram tânăr și n-am să uit asta niciodată,” a scris Mick Jagger.

“Am aflat despre dispariția Tinei Turner cu tristețe și cu un fel de neîncredere: cu energia sa incredibilă, părea eternă. O să-mi lipsească o bună prietenă, pe care am avut plăcerea să o îmbrac de atâtea ori. În viața era la fel ca pe scenă -energie pură. Sunt profund îndurerat,” a transmis renumitul creator de modă Giorgio Armani.

Simply the best. O legendă a muzicii, Tina Turner a sclipit pe scenă și în milioane de inimi ca Regină a Rock ‘n’ Roll-ului. Legenda sa va dăinui veșnic printre stele,” a scris și Agenția Spațială Americană NASA.

Articolul precedentLegendara cântăreaţă Tina Turner a murit la vârsta de 83 de ani
Articolul următorGuvernul le oferă prime profesorilor ca să oprească greva