Bogdan Trif, ministrul Turismului și președintele PSD Sibiu, a votat duminică la secția organizată la Liceul Tehnic Energetic din Sibiu.

Acesta a declarat, la ieșirea de la urne, că a votat “pentru patrioți în Parlamentul European”.
”Am votat pentru o echipă de oameni competenți, o echipă de patrioți care să apere interesele României în Uniunea Europeană. O echipă care nu o să voteze niciodată împotriva României, așa cum au făcut alții, care au votat Rezoluția împotriva României. Am votat pentru echipa din care fac parte și colegii mei Alexandru Popa și Mihai Macaveiu! Consider că toată lumea trebuie să meargă la vot și să voteze această echipă de patrioți care a venit cu proiecte, cu măsuri concrete, pentru ca românii să trăiască mai bine. Au murit oameni la Revoluție pentru ca noi să avem dreptul de a alege liber și este îmbucurător că oamenii și-au execitat acest drept care trebuie menținut cu orice preț”, a declarat Bogdan Trif, președintele Organizației Județene PSD Sibiu, la ieșirea din secția de votare.

Articolul precedentSibiul, pe primul loc în țară la prezența la referendum
Articolul următorVIDEO: Sibienii din Anglia stau la rând să voteze într-o ploaie toriențială. Scandează „România, România”