Multipremiatul film de debut al regizoarei germane Nora Fingscheidt va rula la Sibiu începând de vineri, 6 decembrie, la CineGOLD. 

“Copilul – problemă” / “System Crasher” a fost lansat în competiția oficială a Festivalului Internațional de Film de la Berlin, premiat cu Ursul de Argint – Premiul Alfred Bauer pentru noi perspective în arta cinematografiei, dublu nominalizat la European Film Awards pentru Cel mai bun film și Cea mai bunã actrițã în rol principal – Helena Zengel, a fost propunerea Germaniei la Premiile Oscar și a avut succes la public în țara de origine (peste 500.000 de spectatori), 
“Copilul-problemă” aduce pe marile ecrane povestea lui Benni, o fetițã de nouă ani, care încearcă cu disperare să găsească iubirea, însă energia ei nestăvilită îi aduce pe toți cei din jur la disperare.
Actrița Helena Zengel este revelația cinematografiei europene în anul 2019. Are acum 11 ani și a jucat deja în trei filme, două seriale și un scurtmetraj. Momentan se află la Hollywood, unde filmeazã alãturi de Tom Hanks într-un film regizat de Paul Greengrass. Din 6 decembrie o puteți vedea pe Helena Zengel pe marile ecrane din cinematografele românești în filmul ”Copilul-problemã”, în rolul care i-a adus prima nominalizare la European Film Awards.
”Copilul-problemã” vorbește despre relațiile puternice și speciale care se creează între copii și adulți, despre neputința unui sistem de a se descurca cu un copil cu probleme și despre nevoia noastrã, a tuturor, de a fi iubiți și înțeleși. 
Filmul, distribuit de Bad Unicorn, firmă de distribuție de film de artă, va rula la CineGOLD de vineri până marți, la orele  16.40 și 18:45, miercuri și joi la 13:40 și 18:45. Bilete se găsesc pe  http://bit.ly/37ZSL3r.
CineGOLD se află în noul Mall al Sibiului, de pe strada Lector.

 

Articolul precedentO nouă zonă din cartierul Hipodrom I intră în modernizare
Articolul următorVIDEO | Cel mai înalt brad de Crăciun se află în județul Sibiu și a fost luminat în Ajun de Moș Nicolae