ISU Sibiu a intervenit în municipiul Sibiu, pe strada Ștefan cel Mare, cu un echipaj de terapie intensivă mobilă, unde un motociclist a fost acroșat de un autoturism.

Băiatul, în vârstă de aproximativ 17 ani, conștient, a primit asistență medicală și a fost transportat la Centrul de Primire Urgențe Pediatrie Sibiu, diagnosticat cu fractură membru superior.

IPJ Sibiu anunță producerea unui accident rutier in municipiul Sibiu, pe strada Stefan cel Mare, in fata imobilului nr.1. 

Din primele cercetări se pare ca șoferul unui taxi (sibian, 62 de ani) ar fi întors pe linie continua, având intenția de a întoarce prin viraj la stânga, fără sa se asigure și fără sa acorde prioritate de trecere unui motocilist care circula din sens opus cu care intra in coliziune. 

Din impact, motociclistul, in vârsta de 17 ani, a fost proiectat intr-un taxi. Polițiștii rutieri continua cercetările.

Articolul precedentCULISELE STATULUI PARALEL. Scandalul medicamentului antiviral pe care nu îl vrea nimeni și nici măcar nu este autorizat în UE
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL. Cum profită mafia medicamentelor de pe urma românilor. Medicamente expirate, fără autorizație, „bune” pentru tratament