Triada MTB Avrig a ajuns la cea de-a 7-a ediție, fiind una din competițiile tradiționale de deschidere a sezonului de mountain bike. Este în același timp prima etapă din Triada MTB, care aniversează al 10-lea an de existență, scrie Ora de Sibiu.

Amânată cu o lună, din cauza vremii nefavorabile, competiția din acest an se va desfășura între 21 – 23 mai, pe durata a 3 zile, clasamentele finale fiind întocmite prin adunarea timpilor din cele 3 etape.

Pe lângă competiția pe etape vom avea, în programul zilei de sâmbătă, concursuri pentru copii, iar duminică cei care nu au 3 zile la dispoziție vor putea concura pe traseele de 70, 45 sau 30 de kilometri. Avem de asemenea și o categorie Family, copil sub 14 ani însoțit de un părinte, care va parcurge un traseu de 22 km și care se vrea mai mult o plimbare în natură și mai puțin o competiție.

Ca și noutate în acest an avem o competiție pentru biciclete asistate electric, probabil prima competiție organizată special pentru această categorie în România. Este o categorie care ia amploare și am pregătit trasee specifice dar și un concept original de desfășurare.

Amănunte și programul concursului, AICI

Foto: Ora de Sibiu

Articolul precedentCOD PORTOCALIU de inundații pe râuri din 10 județe și COD GALBEN în 15 județe!
Articolul următorDezvăluiri despre doctorii în copiat. Cum a dispărut teza de doctorat a lui Florian Coldea