Emil Ștefan Ghibu, nepotul lui Onisifor Ghibu, a fost agresat, luni, la protestul “Vă Vedem din Sibiu”, din fața sediului PSD Sibiu, de o femeie care susține Partidul Social – Democrat.

Potrivit martorilor, el a fost lovit cu pumnul. A fost nevoie de intervenția jandarmilor.
“Domnul Emil Ștefan Ghibu este nepotul lui Onisifor Ghibu. Trăiește în Suedia și vine cât poate de des in țară, special pentru proteste. E veteran Vă vedem din Sibiu, a fost și la protestul din 10 august la București, alături de fiica lui (ea însăși medic în Suedia) – unde au trăit clipe de coșmar. Ei bine, adineauri, la protestul Vă vedem, o doamnă pesedistă indignată s-a strecurat prin spatele domnului Ghibu – și l-a lovit cu pumnul. Jandarmii au intervenit și au domolit-o, până la urmă. Dragi pesediști, liniștiți-vă: nu l-au speriat gazele lacrimogene și jandarmii din București pe domnul Ghibu, nu-l veți speria nici dumneavoastră. Și scorul vostru la Sibiu, oricât ne-ați lovi, tot 11% rămâne. Și partidul vostru tot pe tobogan în jos va fi. Și, in fine, dacă tot vreți să ne linșați, trimiteți totuși mineri serioși, așa cum știți, nu doamne furioase”, spune Radu Vancu, unul dintre membrii comunității “Vă Vedem din Sibiu”.

Sibienii ce se organizează în grupul “Vă Vedem” ies zilnic, la ora 12, în fața sediului PSD din Sibiu, de mai bine de un an, pentru a-și exprima nemulțumirile față de actuala guvernare.

Articolul precedentUn tânăr a furat și condus o mașină deși nu avea carnet
Articolul următorTurcan: “Plenul Camerei Deputaților ar trebui convocat de urgență pentru înlocuirea lui Liviu Dragnea din funcția de președinte”