UPDATE: În intervalul orar 06:00 – 08:50 toate cele 3 zboruri programate pentru plecare, au decolat de pe Aeroportul Internațional Sibiu. Au fost înregistrate însă întârzieri din cauza necesității efectuării proceselor specifice operării în condiții de iarnă, respectiv de degivrare,  anunță reprezentanții instituției.
Astfel, cursa Sibiu – Dortmund care trebuia să decoleze la 07:10, a decolat la 08:46. Sibiu – Tel Avivprogramată pentru 06:10, a decolat la 06:25, iar cursa Sibiu – Munchen (Tarom) programată la 07:15, a decolat la 07:45.

Știre inițială: Pe Aeroportul Internațional Sibiu au fost anulate și astăzi cursele Munchen – Sibiu programată pentru sosire în cursul noptii (00.55), aceasta fiind anulată de la destinație și cursa Sibiu – Munchen programată pentru plecare din această dimineață (06.05).

„Pasagerii vor fi rerutati pe cursele următoare. Condițiile de operare la această oră sunt bune. Pot fi înregistrate întârzieri la decolare pentru cursele programate din cauza proceselor specifice în condiții de iarnă (degivrare)”, anunță reprezentanții Aeroportului.

Articolul precedentBebeluş de zece luni, transportat la spital, după ce a fost implicat într-un accident
Articolul următorIncendiu la o hală din Sibiu. Nu a au fost anunțate victime