O mureșeancă de 59 de ani a fost prinsă și reținută, miercuri, de către polițiștii din cadrul Postului de Poliție Șeica Mare, după ce a furat 67.000 de lei din casa unor localnici din Șeica Mare.  Prejudiciul a fost recuperat.

“În fapt, în dimineața zilei de 15 mai, în jurul orei 08,40, un bărbat a sesizat polițiștii Postului de Poliție Șeica Mare cu privire la faptul că, în urmă cu câteva minute, o persoană necunoscută, de sex feminin, a pătruns în locuința sa, de unde a sustras 67.000 de lei. Totul s-ar fi întâmplat în timp ce acesta era plecat de la domiciliu, iar soția sa se afla în grădina casei, aceasta din urmă reușind să observe femeia în momentul în care ieșea din curte”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.
Polițiștii au identificat, după semnalmentele oferite de soție, făptașul. Femeia de 59 de ani din județul Mureș a fost identificată pe calea ferată din localitate.
Ea a recunoscut că a pătruns în casa celor doi soți sub pretextul că vinde sau cumpără articole de îmbrăcăminte. Asupra ei, într-o geantă, polițiștii au găsit întreaga sumă de bani reclamată ca sustrasă.
Față de aceasta s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentată unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.
Prejudiciul recuperat a fost predat victimei.
Cercetările continuă la nivelul Postului de Poliție Șeica Mare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Articolul precedentPeste 1.400 de locuri disponibile în județul Sibiu
Articolul următorSibienii se duelează cu păsările, la Muzeul ASTRA