Operatorul de salubritate Soma organizează în perioada 1 – 5 octombrie o nouă campanie de colectare a deșeurilor voluminoase, altele decât echipamente electrice sau electrocasnice.

Aceste deșeuri vor fi ridicate de la toate platformele de colectare a deșeurilor menajere din oraș, iar cetățenii care locuiesc la bloc nu vor mai fi nevoiți să le transporte către o singură locație din cartier.

Deșeurile voluminioase vor fi ridicate direct de pe aceste platforme după următorul program: cartierul Hipodrom – luni, 1 octombrie;  cartierele Vasile Aaron, Broscărie, Lazaret și Gușterița – marți, 2 octombrie; zona Gară și Terezian – miercuri, 3 octombrie; cartierele Țiglari și Turnișor – joi, 4 octombrie; cartierele Ștrand și Valea Aurie – vineri, 5 octombrie.

Sibienii care locuiesc la case sunt rugați să scoată la poartă, lângă bordură, aceste deșeuri de mari dimensiuni în zilele în care este programată ridicarea deșeurilor reziduale pe strada lor.

Exemple de deșeuri vizate de această campanie: mobilier de grădină: scaune, mese, figurine, cuști de animale etc; mobilier din locuințe: dulapuri, mese, scaune, canapele, paturi, saltele, fotolii, tablouri, lustre etc; jucării de mari dimensiuni: tobogane, piscine hobby, biciclete, trotinete, tractorașe și mașinuțe de jucărie etc; elemente de stolerie (confecționate de tâmplar): tocuri, uși, ferestre etc; obiecte de mari dimensiuni pentru recreere/joacă/întreținere corporală: leagăne, cărucioare de copii, balansoare, mese de masaj etc; obiecte textile: covoare, preșuri, carpete etc.

Pentru mai multe detalii și informații, sibienii sunt invitați să acceseze site-ul operatorului de salubritate, http://www.somasibiu.ro sau să contacteze dispeceratul companiei, la numărul de telefon 0269 988.

Articolul precedentO baracă a luat foc lângă Poligonul Pompierul
Articolul următorPeste 40 de echipe se vor duela în weekend la Sibiu Streetball