O șoferiță de 41 de ani din Ocna Sibiului nu a acordat prioritate, în Slimnic, și a intrat în coliziune cu un ansamblu TIR condus regulamentar dinspre Mediaș. În urma incidentului, potrivit autorităților, au rezultat pagube materiale.

Evenimentul rutier a avut loc ieri, în jurul orei 14, când polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Șelimbăr au fost solicitați să intervină pentru soluționarea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale, produs pe raza localității Slimnic, pe strada Principală.
La fața locului, polițiștii au constatat că o femeie în vârstă de 41 de ani, domiciliată în orașul Ocna Sibiului, a pătruns dintr-o parcare pe strada Principală fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un ansamblu tir condus regulamentar dinspre Mediaș de către un bărbat în vârstă de 23 de ani, din județul Alba.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că femeia nu deține dreptul de a conduce, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Articolul precedentAccident rutier cu victime la Veștem
Articolul următorAvertizare meteo de instabilitate atmosferică accentuată