Pensionarii cu venituri mici, care sunt membri ai Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Sibiu (C.A.R.P) vor primi, în această perioadă, 200 de pungi cu alimente. Pachetele conțin o sticlă de ulei, o pungă de zahăr, una de faină, una de mălai, una de orez și una de gris.

„Din 4 septembrie, Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din județul Sibiu acordă 200 de pachete cu alimente gratuit, pentru membrii casei care au pensii sub 800 de lei. Aceste pachete vin în întâmpinarea zilei de 1 Octombrie, când se marchează Ziua Națională a Pensionarilor din România.”, spune Marius Roman, purtător de cuvânt al C.A.R.P.

De aceste ajutoare alimentare pot beneficia pensionarii care nu au mai primit gratuit alimente de la această instituție, în cursul acestui an. De asemenea, pe lângă faptul că trebuie să fie membri C.A.R.P, pentru a intra în posesia pachetelor pensionarii trebuie să mai aibă contribuțiile plătite la zi și să aibă la ei cartea de identitate și un cupon de pensie din lunile iulie sau august, din care să reiasă faptul că veniturile acordate de stat nu depășesc suma de 800 de lei.

Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Sibiu are, la momentul de față, un număr de aproximatin 16.000 de membri cotizanți.

Articolul precedentGalerie Foto: Pompierii sibieni dau sângele lor într-o misiune solidară
Articolul următorInstabilitatea atmosferică persistă, anunță meteorologii