În pragul sărbătorilor de iarnă, acorduri de pian au răsunat în terminalul Aeroportului din Sibiu, fiind o adevărată încântare pentru toți cei prezenți.

Timp de mai bine de o oră, vineri, Sara, o tânără talentată din Cisnădie, în vârstă de 13 ani, a susținut un recital de pian și a impresionat pe toți cei prezenți prin programul său, care i-a pus în valoare nu doar calitățile tehnice, ci şi versatilitatea registrelor şi paradigmelor stilistice abordate.

Sara, considerată, un copil minune, este o tânără al cărei talent este ghidat sub îndrumarea profesorului şi mentorului său, Rodica Marcovici

„Sara studiază zilnic, cu pasiune, pianul. Prin talentul și devotamentul său, pianul a devenit o pasiune pentru ea și sunt convinsă că se va transforma într-o meserie de suflet, toată viața ei”, a mărturisit Rodica Marcovici la finalul momentului muzical.

“Prin astfel de acțiuni, Aeroportul Internațional Sibiu își propune să se alăture celor care susțin accesul tinerilor la educația artistică și culturală. Încercăm permanent să identificăm noi oportunități de a transforma spațiul Aeroportului şi de a aduce cultura, muzica şi arta mai aproape de pasagerii noștri prin crearea unui climat spiritual şi artistic menit să desăvârșească experiența pasagerilor noștri”, spune Alexandra Păcurar, purtătorul de cuvânt al AIS Sibiu.

Articolul precedentTrei noi ambulanţe SMURD pentru ISU Sibiu
Articolul următorJandarmii sibieni, la datorie, de sărbători