UPDATE: Cei patru tineri au fost arestați preventiv. Instanța a dispus reținerea lor pentru 30 de zile.

Știre inițială: Patru tineri au fost prinși și reținuți ieri, 10 ianuarie, de către polițiștii sibieni, aceștia fiind bănuiți de săvârșirea a două infracțiuni de tâlhărie. Polițiștii spun că în data de 3 ianuarie, doi sibieni au reclamat poliției faptul că, în jurul orei 03:00, respectiv 04:00, în timp ce se aflau pe strada Siretului, respectiv Uzinei din municipiul Sibiu, patru persoane necunoscute i-ar fi lovit și le-ar fi sustras bunurile pe care le aveau asupra lor, trei telefoane mobile, un acumulator extern, un ceas de mână, un inel, verighetă, bani și țigări.

Tinerii au vârste cuprinse între 20 și respectiv 17 ani (trei dintre ei) și sunt domiciliați în localitățile Hosman și Copșa Mică.

În urma perchezițiilor efectuate de polițiști la locuintele a doi dintre tineri, în localitatea Hosman, au fost recuperate toate bunurile furate.

„Cei patru tineri au fost reținuți 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea a două infracțiuni de tâlhărie calificată. Cercetările continuă la nivelul Biroului de Investigații Criminale în vederea documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt IPJ Sibiu.

Articolul precedent140 de tone de sare pentru deszăpezirea Sibiului și a Păltinișului
Articolul următorBC CSU Sibiu, ultimul meci înainte de TOP 6