Atmosfera bavareză revine în Piața Mare între 20 și 23 septembrie, la CibinFEST 2018.

Va fi montat cortul gigant de 2400 mp, în jurul căruia va fi amenajat un târg de toamnă și un mic parc de distracții pentru copii. Fanii CibinFEST vor avea parte în fiecare seară de concerte susținute de formația austriacă Die Dorfer, care va încinge atmosfera așa cum doar o formație de Oktoberfest poate să o facă.

“Ediția din acest a CibinFEST se defășoară sub o formulă diferită – cu o perioadă mai scurtă și fără parcul de distracții extreme, dar păstrând atmosfera pentru care vizitatorii fideli revin an de an. Calendarul de evenimente din acest an al Sibiului nu a permis desfășurarea evenimentului în formula completă, de 11 zile, urmând ca de anul viitor să revenim la perioada tradițională. Cu această ocazie am decis să păstrăm anul acesta doar principalele elemente care definesc experiența CibinFEST – cortul, berea, muzica și târgul de toamnă”, spune Andrei Drăgan Drăguleț, managerul evenimentului.

Gastronomie de excepție

Gastronomia este un element de bază la CibinFEST și îi acordăm o atenție deosebită, așa că deja renumita echipă Szigeti Grill va asigura experiența culinară din cort. Ciolanele imense la grătar, cârnații delicioși și murăturile delicioase vor fi din nou în prim plan.

Accesul este gratuit.

Articolul precedentȘelimbărul, dat exemplu de Microsoft. Pixul și hârtia nu mai sunt acceptate aici
Articolul următorVIDEO. Incendiu la 60 de baloți de paie, în Avrig