Peste 100 de amenzi au fost aplicate, luni, de polițiștii sibieni, șoferilor care au depășit viteza legală. 

“Astăzi, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au desfășurat o acțiune ce a avut ca principal scop combaterea nerespectării regimului legal de viteza. Polițiștii rutieri au acționat cu toate radarele din dotare, în intervalul orar 10-15”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu. 
Potrivit acesteia, au fost constatate și aplicate 101 sancțiuni contravenționale din care 82 pentru nerespectarea regimului legal de viteză. De asemenea, s-a dispus măsura tehnico-administrativă de reținere a șase permise de conducere, din care cinci pentru depășirea cu peste 50 km/h a limitei legale admise. Totodată, în cadrul acțiunii au fost angrenați lucrătorii de poliție rutieră din cadrul Serviciului Rutier și Biroului Drumuri Naționale și Europene, Biroului Rutier Sibiu și Mediaș, Formațiunii Rutiere Agnita. 
Polițiștii rutieri au acționat pe principalele artere și drumuri naționale și județene cunoscute cu un risc rutier ridicat de producere a accidentelor rutiere ca urmare a neadaptării vitezei la condițiile de drum ori viteză excesivă.

Articolul precedentCine sunt câştigătorii Apă Canal Sibiu
Articolul următorIncendiu pe DN1, la Veştem. Au ars 5.500 mp de vegetaţie uscată