Târgul de Cariere Sibiu a avut loc în 19 martie și 20 martie, la Sibiu. La eveniment au participat peste 2.000 de persoane interesate de un loc de muncă.

La Târgul de Cariere Sibiu au recrutat unele dintre cele mai active companii de pe piață.

Potrivit organizatorilor, noutatea acestei ediții a fost introducerea unei zonei de gaming, destinată pasionaților de jocuri pe calculator. În zona de gaming, în cele două zile, s-au derulat competiții de “League of Legends”.
Și în acest sezon, recrutarea a fost efectuată într-un mod inteligent, prin intermediul unei aplicațiii prezentate în parteneriat cu eJobs România.
“La această ediție a Târgului de Cariere Sibiu am avut parte de o surpriză foarte plăcută, pentru că peste 2000 de persoane au fost interesate de eveniment. În cele două zile, angajatorii au primit CV-uri bine întocmite, candidații fiind pregătiți în prealabil pentru interacțiunea directă cu recrutorii. Sunt companii care au programat deja 30 de interviuri cu cei care și-au depus CV-urile la eveniment”,  a declarat Alina Agafiței, PR Manager Târgul de Cariere.
Povestea Târgului de Cariere a început în anul 2006, în Cluj-Napoca.

 

Articolul precedentDespre “Stranele din Dupuș și restaurarea lor”, la Casa “Teutsch”
Articolul următorUPDATE | VIDEO | Copil de patru ani, prins sub remorca unui tractor, în stare gravă. Medicii îi efectuează manevre de resuscitare