În perioada 13 – 14 octombrie, în Piața Mică se desfășoară cea de-a treia ediție a Festivalului Internațional „Romaii Poesia”.  În cadrul evenimentului sunt anunțate diverse spectacole de muzică și dans, un târg de produse tradiționale și ateliere de creație. În acest context, reprezentanții Primăriei Sibiu anunță închiderea integrală a Pieței Mici. Astfel, cei ajunși în centru nu vor putea parca în perimetrul pieței în perioada 12 octombrie, ora 6:00 – 14 octombrie, ora 22:00. Măsura are ca scop buna desfășurare a venimentului. Șoferii sunt rugați să dea dovadă de înțelegere și să se orienteze spre alte parcări din zonă.

„Romaii Poesia” se va desfășura în diverse locații. În zilele de 11 – 12 octombrie, la Universitatea Lucian Blaga, vor avea loc colocvii și workshop-uri dedicate literaturii romaii. Sâmbătă, 13 octombrie, festivalul se mută în Pădurea Dumbrava unde participanții vor găti mâncăruri tradiționale din ţara de unde provin.

De asemenea, în perioada 13-14 octombrie, în Piața Mică, vor fi spectacole de muzică și dans, parada participanților, un târg de produse tradiționale și multe altele.

Festivalului Internațional „Romaii Poesia” este un eveniment organizat de Fundația Social-Culturala a Romilor „Ion Cioabă” și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2018.

Articolul precedentAccident pe A1, spre localitatea Săcel
Articolul următorTurneul național “100 x Enescu” ajunge la Sibiu