Fostul deputat PSD Cristian Rizea a cotrobăit, cu ceva timp în urmă, prin dulapul controversatului cuplu Buble-Tușa. Și ce de scheleți a găsit…

Așa cum ne-a obișnuit deja, nu putea să-i țină doar pentru plăcerile sale nevinovate… Prin urmare, social-democratul, om recunoscut pentru lejeritatea cu care dezvăluie amatorilor, și nu numai, cancanuri spumoase de pe meleaguri mioritice sau din străinătățuri, i-a scos în față, ori de câte ori a avut răgaz. Și când s-a și apucat să scrie… pre mulți a popit, vorba ceea!  

Deliciul, de departe, a fost episodul în care făcea referire la “trecutul tumultuos al Dianei Tușa”, soția lui Iosif Buble care, în 2008, “din scaunul de secretară a lui Bogdan Olteanu a sărit direct în fotoliul de deputat PNL de Brăila!”. Asta, spune Rizea, doar “după ce președintele de atunci al Camerei Deputaților i-ar fi testat “calitățile” într-o deplasare “muy caliente” tocmai în Mexic, pe banii statului, bineînțeles!”.

N-a trecut mult și Olteanu, bărbat conștient de “potența” sa, în ale politicii, desigur, și cu mintea mult prea încinsă de ritmuri… pasionale, și-a pus nevasta pe Tușa. Pardon, pe tușă.

“Atât de tare l-a impresionat micuța liberală pe Bogdan Olteanu, încât acesta, la întoarcerea pe plaiurile mioritice, a decis să divorțeze de soția sa cu care era căsătorit din 2003!”, continuă Rizea povestea amantlâcului care a încins, la vremea aceea, multe spirite…

Continuarea pe tabu.ro

Articolul precedentProiectil perforant de război găsit la Sibiu
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 179. Dubioșii din jurul politicienilor conspiraționiști