UPDATE: A fost identificat bărbatul târât de Tir în accidentul de la Boița din 18 martie. Polițiștii transmit că, în urma analizelor criminalistice s-a reușit identificarea persoanei accidentate mortal. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 38 de ani, din județul Vâlcea.

Știre inițială: Grav accident pe DN 7, în localitatea Boița, din Sibiu. Polițiștii transmit că aseară, în jurul orei 22:00, șoferul unui ansamblu TIR condus dinspre Vâlcea a acroșat un pieton aflat pe partea carosabilă, l-a târât aprox de 400 metri și-a continuat deplasarea. Din nefericire, pietonul a fost lovit de un alt autoturism condus pe aceeași direcție. De această dată șoferul a oprit.
Pitonul, o persoană de sex masculin, a decedat. Acesta nu a fost încă identificat.
Șoferul autoturismului, un sibian în vârstă de 27 de ani, a oferit indicii polițiștilor care au dus la identificarea și oprirea Tiru-lui, în jurul orei 22:40, pe A1, în zona km. 297, Cunța. Acesta era condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani, din județul Alba.
În cauză, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, urmând a se stabili identitatea victimei precum și toate circumstanțele producerii acestui eveniment.

Articolul precedentUn copil de 1 an și 7 luni a murit după ce a căzut de la etajul 4
Articolul următorPeste 250 de arbori și arbuști, plantați în Sibiu