Pompierii civili din județul Sibiu s-au întrecut astăzi în cadrul etapei judeţene a concursurilor profesionale ale serviciilor private pentru situaţii de urgenţă.

Evenimentul a avut loc în Poligonul de pregătire al ISU Sibiu, începând cu ora 9.
La acest concurs, organizat de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu, au participat șase echipaje ale Serviciilor private pentru situații de urgență din cadrul operatorilor economici locali.
Echipajele participante și-au demonstrat abilităţile practice la probele: Ștafeta 4×100 metri, Pista de îndemânare şi viteză şi Dispozitivul de intervenţie.
După parcurgerea probelor, echipajele s-au clasat pe următoarele locuri:
Locul I – S.C. Carrefour S.A.
Locul II- Privat Pompieri Company
Locul III- Aeroport Internațional Sibiu
De asemenea s-au acordat diplome de merit pentru întreaga activitate pentru cel mai vârstnic și devotat pompier, Muntean Gheorghiță, precum și întregii formații de seniori ai aceleași societăți.
“Competiţia a avut ca principal obiectiv perfecţionarea aptitudinilor şi deprinderilor necesare intervenţiilor în situaţii de urgenţă pentru membrii acestor echipaje, urmând ca sâmbătă, 8 iunie, să se desfășoare etapa județeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare pentru situații de urgență”, a spus Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Articolul precedentBiciclist de 67 de ani din Hoghilag, băut, a ajuns la spital
Articolul următorTeatrul de Balet Sibiu a deschis Conferința internațională “Europa fără violență împotriva femeilor și fetelor” cu dans contemporan