De Crăciun, Moșul a lăsat sub bradul Filarmonicii de Stat Sibiu, trei posturi libere: flaut, trompetă și secretar muzical. Concursul pentru ocuparea acestora va debuta în data de 27.01.2020, ora 10:00, atunci când este programată proba de audiție pentru artiști și proba scrisă pentru postul de secretar muzical. În data de 31 ianuarie 2020, ora 10, se va desfășura proba de interviu pentru toate cele trei posturi.

Depunerea dosarelor de înscriere la concurs se face până la data de 17  ianuarie 2020, ora 15, la sediul instituţiei, strada Cetăţii, nr. 3-5, Sibiu.

Cei doritori trebuie să îndeplinească o serie de condiții specifice: studii superioare de lungă durată absolvite cu diploma de licenţă în domeniul ”muzică” – interpretare muzicală flaut respective trompetă iar pentru postul de secretar musical sunt obligatorii studiile superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul ”muzică” și o vechime în specialitate (domeniul muzical) de cel puțin 6 luni.

Ce trebuie să conțină dosarul de înscriere precum și condițiile generale de concurs se pot afla accesând pagina de internet a instituției, www.filarmonicasibiu.ro, secțiunea ”informații publice”.

Articolul precedentOmul care l-a împuşcat pe Ceauşescu: “S-a tras de la un metru şi jumătate, fără niciun ordin”. Detalii cutremurătoare: “Am tras 30 de cartuşe în Elena Ceauşescu, pentru că se zbătea”
Articolul următorCe trebuie să faci de Sf. Ştefan ca să ai noroc în 2020. Tradiţii şi obiceiuri