Meteorologii au trimis noi informații cu privire la vremea din următoarele zile. Astfel, pe parcursul zilei de luni, 19 noiembrie, în zona Carpaților Orientali, temporar va ninge în general moderat cantitativ și se va depune strat de zăpadă local mai consistent. Vor fi intervale de timp în care vântul va avea intensificări cu rafale ce vor atinge viteze, în general, între 40 și 50 km/h, în special în zona de munte.

De asemenea, marți, 20 noiembrie se vor semnala precipitații moderate cantitativ, mai ales sub formă de ploaie și mixte la munte. Pe arii restrânse se va semnala polei. Temporar vântul va avea unele intensificări  în zonele montante, cu viteze care vor depăși la rafală 70…75 km/h în zonele înalte.

Situația în județul Sibiu

În județul Sibiu, traficul rutier se desfășoară în condiții de iarnă, carosabil umed și lapoviță. Nu sunt înregistrate blocaje ale circulației auto sau alte evenimente cauzate de condițiile meteo, anunță reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție.
„Recomandăm conducătorilor auto să circule cu atenție sporită în preajma trecerilor pentru pietoni, să reducă viteza de deplasare și să se asigure foarte bine înainte de schimbarea direcției de deplasare”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt IPJ Sibiu.

Totodată li se amintește șoferilor că, în aceste condiții meteo rutiere, utilizarea anvelopelor de iarnă este obligatorie. Autovehiculele cu greutatea de peste 3,5 tone trebuie echipate cu dispozitive antiderapante.

Articolul precedentBărbat lovit pe trecere de pietoni, în urma impactului dintre două maşini
Articolul următorMike Godoroja și Blue Spirit, în concert extraordinar la Sibiu