Toți primarii din județ și secretarii primăriilor au fost convocați astăzi într-o ședință la Prefectură. Ședința a fost una de instruire cu șapte puncte pe ordinea de zi. Trei dintre acestea vizează buna organizare și desfășurare a alegerilor pentru membrii din România în Parlamentul European, alegeri ce vor avea loc în 26 mai.

În cadrul ședinței, reprezentanții Autorității Electorale Permanente au subliniat sarcinile care le revin primarilor și secretarilor, potrivit dispozițiilor legale, în organizarea scrutinului electoral. Toate actele normative care stabilesc cadrul juridic necesar pot fi consultate pe site-ul Instituției Prefectului – Județul Sibiu.

A doua parte a ședinței a fost dedicată problemelor de „bună gospodărire” a localităților din județ, privind amenajamentele pastorale, măsurile de prevenire a incendiilor specifice utilizării focului deschis pentru arderea vegetației uscate, verificarea modului în care au fost salubrizate cursurile de apă, precum și sistemele de colectare a apelor uzate și gradul de racordare a gospodăriilor la rețeaua de canalizare.

Prefectul Adela Muntean le-a mulțumit primarilor pentru buna colaborare, asigurându-i de tot sprijinul în rezolvarea problemelor cu care se confruntă.

„Ușa mea este deschisă, aveți numărul meu de telefon. Mă puteți contacta la orice oră și știți deja că nu voi ezita să vă ofer ajutorul de care aveți nevoie”, a spus Adela Muntean.

Articolul precedentPrezență de 96,88% la simularea probei de Limba maternă din cadrul Bacalaureatului
Articolul următorMai multă primăvară, mai multe viroze