Odată cu aprobarea bugetului pe anul în curs, consilierii locali au aprobat în ultima ședință de Consiliu Local două investiții noi: modernizarea prelungirii Mihai Viteazu și construirea unei noi stații de pompare. ”Vom continua investițiile în localitate, bugetul este concentrat și în acest an pe refacerea infrastructurii de transport”, a anunțat primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu.

Pentru stația de pompare ”Podul de fier” au fost alocate 2,62 de milioane de lei, iar lucrarea este importantă pentru ca rețelele de apă-canal ale localității să funcționeze la parametri optimi, iar lucrarea ar trebui să se încheie în prima jumătate a acestui an.
Pentru modernizarea prelungirii străzii 1 Decembrie au fost alocate 898 mii lei.

Lungimea totală a drumului este de 196 de metri.

”Infrastructura actuală a străzii este cu îmbrăcăminte semipermanentă care generează praf atunci când este folosită. Starea tehnică a drumului nu corespunde exigențelor pentru desfășurarea în condiții de siguranță și confort a traficului rutier și nici celor de mediu (generează praf și noroi, favorizează producerea zgomotului și a poluării cu noxe emanate de autovehicule din cauza accelerărilor și frânelor repetate și frecvente, favorizează poluarea apelor subterane și de suprafață)”, se arată în raportul de specialitate care a însoțit proiectul de hotărâre.

Articolul precedentSorina Pintea va fi suspendată din PSD. Își pierde și funcția de manager de spital
Articolul următorÎntreruperi de curent în mai multe localități din județul Sibiu