Primăria Sibiu a anunțat, sâmbătă, că dispune de fondurile necesare pentru a asigura resursele financiare de care are nevoie Spitalul de Pediatrie, mai ales în contextul actual al epidemiei de coronavirus.

 

De asemenea, Primăria Sibiu a alocat în data de 26 martie o sumă suplimentară Spitalului de Pediatrie, cu ocazia rectificării bugetare. Până la acea dată și nici până în prezent Spitalul nu a comunicat Primăriei că are nevoie de fonduri pentru achiziția unui echipament suplimentar pentru a porni linia de testare.

“Luând la cunoștință prin intermediul mass media că la Spitalul de Pediatrie au apărut necesități suplimentare, Primăria Sibiu a solicitat managerului Spitalului de Pediatrie să comunice instituției sumele necesare pentru achiziția echipamentelor în cauză. Fondurile necesare vor fi alocate imediat, într-o ședința extraordinară a Consiliului Local care va fi convocată luni, 30 martie. Asigurăm și pe această cale comunitatea că Primăria Sibiu a alocat și va aloca toate fondurile necesare Spitalului de Pediatrie pentru ca acesta să fie pregătit să facă față crizei actuale, cu condiția ca sumele necesare pentru gestionarea acestei situații să fie comunicate Primăriei, să se încadreze în prevederile legale și să poată fi justificate”, spun reprezentanții Primăriei Sibiu.

Articolul precedentÎncă 3 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus. Numărul total a ajuns la 29
Articolul următorBiblioteca Județeană ASTRA Sibiu a primit Medalia Aniversară „Centenarul Marii Uniri” din partea președintelui României