Administrația locală a propus la ședința de consiliu local de la sfârșitul lunii trecute începerea procedurilor de cumpărare a unor terenuri în vederea construirii unui Centru Administrativ.

Se dorește ca amplasarea acestuia să fie făcută în vatra veche a localității, după cum se arată în proiectul de hotărâre, care, însă, a fost respins de consilierii locali.
Dorința lui Marius Grecu, primarul comunei Șelimbăr, de a construi un nou sediu vine are la bază mai multe considerente, printre care și creșterea numărului de locuitori.
”Oportunitatea promovării proiectului de hotărâre rezultă din următoarele considerente: necesitatea edificării unui obiectiv în care să funcționeze servicii de interes general destinate cetățenilor comunei Șelimbăr denumit generic Centru Administrativ. Faptul că localitatea a cunoscut în ultimii ani o dezvoltare imobiliară pe segmentul rezidențial și că unele servicii din cadrul aparatului primarului își desfășoară activitatea fie la o distanță de sediul Primăriei, fie în spații improprii desfășurării unor activități specifice administrației locale”, se arată în expunerea de motive prezentată de primarul Marius Grecu și atașată hotărârii Consiliului Local Șelimbăr.
Deși proiectul a fost respins de consilierii locali, primarul Marius Grecu a anunțat că va insista pentru acest proiect.

Articolul precedentDoom metal olandez, la poalele Cetății Râșnov
Articolul următorȘelimbărul, dat exemplu de Microsoft. Pixul și hârtia nu mai sunt acceptate aici