Producătorii locali își pot depune dosarele, la Consiliul Județean Sibiu, ca să poată vinde în Piața volantă Transilvania, în semestrul al II-lea din acest an.

“Consiliul Județean Sibiu anunță producătorii locali care doresc să vândă produse agro-alimentare în Piața volantă Transilvania începând cu semestrul al doilea din acest an că își pot depune dosarele în perioada 3 – 14 iunie, la Centrul de Informare pentru Cetățeni (CIC) al instituției, situată pe strada General Magheru, nr.14. Rezultatele evaluării vor fi făcute publice pe site-ul Consiliului Județean Sibiu până la data de 28 iunie 2019”, spune Ioana Căpățînă, purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Sibiu.

Toate documentele pe care producătorii interesați trebuie să le depună la Consiliul Județean Sibiu sunt afișate pe site-ul instituției, la secțiunea Piața Transilvania: http://www.cjsibiu.ro/fara-categorie/15260/.

Documente necesare

Printre documentele solicitate se numără: copie a atestatului de producător, copie după Fișa de sănătate pentru aninale, păsări, familiile de albine de la care se valorifică produse de origine animală, adevenință medicală pentru personalul care manipulează/vinde produsele, copie a registrului agricol completat la zi, emis de primăria în a cărei rază administrativ-teritorială se află ferma sau gospodăria proprie, din care să rezulte suprafața de teren agricol și/sau efectivele de animale pe care le deține/ exploatează, graficul de disponibilitate a produselor. Persoanele fizice autorizate și întreprinderile individuale sau cele familiale trebuie să atașeze în dosar și copie după certificatul de înregistrare de la Registrul comerțului și copie după certificatul constatator de la Registrul comerțului, copie a documentului de înregistrare sanitară veterinară și pentru siguranța alimentelor pentru activitatea de vânzare directă de produse primare și/ sau vânzare cu amănuntul a produselor alimentare.

Articolul precedentTurneul Final al Campionatului Național de Fotbal Unificat se desfășoară la Sibiu
Articolul următorS-au pus în vânzare biletele pentru recitalul Stradivarius