Ministru al Muncii și președinte al organizației PNL Sibiu, Raluca Turcan arată că a cerut să fie amendată, după ce liberalii au publicat fotografii din care rezultă că nu au fost respectate regulile impuse de Guvern pentru limitarea răspândirii Covid-19, scrie Turnul Sfatului.

Am solicitat să fiu amendată. Consider că este corect, chiar dacă au fost doar câteva momente și în tot restul timpului, am respectat regulile. A fost o neatenție , pentru care îmi pare rău, nicidecum nu a fost o sfidare sau nepăsare”, a scris Raluca Turcan pe pagina ei de Facebook.

Reacția politicianului vine după ce Turnul Sfatului a relatat, ieri, că Raluca Turcan a participat la un eveniment de plantare de copaci, în urma căruia pe paginile liberalilor sibieni au fost publicate imagini din care reiese că participanții s-au fotografiat înghesuiți, fără să poarte mască. Iar la două zile după eveniment, unul dintre participanți a fost internat, fiind diagnosticat cu Covid-19.

Amănunte, AICI

Articolul precedentCulisele Statului Paralel: Guvernarea Văcăroiu, cea care a sărăcit românii și a făcut primii milionari
Articolul următorProiectil perforant de război găsit la Sibiu