Referendumul întâmpină câteva obstacole la Sibiu, unde preşedinţii aleşi pentru secţiile de votare depun cereri de retragere din aceste funcţii. Motivele, spune Andrei Sebeşan, preşedintele BEJ Sibiu, sunt diverse.

Potrivit acestuia, nu este pusă în pericol organizarea Referendumului la Sibiu.
“Ieri am avut un val de retrageri mai mare. Nu le-am centralizat, pentru că curg întruna, iar unii se răzgândesc… Dar sper să oprim aceste retrageri. Ieri aveam vreo 120 de secţii neacoperite de preşedinţi, astăzi mai avem vreo 25. Am reuşit să îi înlocuim. Motivele retragerii lor sunt diverse. Nu e un motiv anume şi niciun boicot, aşa cum se spunea. Dar oricum, referendumul o să decurgă aproape normal la Sibiu. Eu sper să îi înlocuim pe toţi. A fost o tragere la sorţi şi nu am reuşit să îi mai contactăm, pentru că datele nu erau actualizate din 2016”, a explicat pentru realitateadesibiu.net Andrei Sebeşan.
În judeţul Sibiu sunt organizate pentru referendumul privind redefinirea familiei, din 6 – 7 octombrie, 373 de secţii de votare, dintre care 106 în Sibiu şi Păltiniş şi 101 la Mediaş.

Articolul precedentO intervenție Apă Canal restricționează traficul pe strada Zidului
Articolul următorÎncepe DatFEST – Studenții cuceresc orașul