Se apropie 1 decembrie, Ziua Națională a Românieie. Pentru desfășurarea evenimentelor organizate cu această ocazie, reprezentanții Primăriei Sibiu anunță multe străzi închise și restricții în trafic. Mai jos puteți citi măsurile ce se impun.

Bulevardul Victoriei, între strada Rennes și strada Andrei Șaguna, în intervalul orar 7:00 – 11:00, va fi închis pentru ceremonia militară religioasă de depunere de coroane. Accesul pe strada Banatului, stradă cu sens unic spre bulevardul Victoriei, va fi de asemenea închis în intervalul menționat.

Bulevardul Corneliu Coposu, între sensul giratoriu de la intersecția cu strada Constituției și sensul giratoriu din Piața Unirii, inclusiv accesul spre și dinspre străzile adicente vor fi închise în intervalul orar 7:00 – 13:00, pentru desfășurarea ceremoniei militare cu defilarea gărzii de onoare și a trupelor;

Bulevardul Vasile Milea, între Piața Unirii și sensul giratoriu cu Calea Dumbrăvii, se va închide în intervalul orar 7:00 – 13:00, pentru desfășurarea Horei Unirii;

Totodată, în ziua de 1 decembrie, parcarea Teatrului va fi închisă între orele 7:00 – 15:00, în acest spațiu desfășurându-se o expoziție de tehnică militară între orele 10:00 – 15:00.

Articolul precedentDelegația celor 100 de români plecați spre Alba Iulia se va opri mâine la Sibiu
Articolul următor1 Decembrie, sărbătorit cu folclor la Sala Transilvania