Membrii PNL și PSD Sibiu s-au bucurat, la sediile partidelor, de rezultatele prezentate la Exit Poll. Aceștia au aplaudat la aflarea rezultatelor.
 
“Românii au ales România normală! Astăzi am trăit o zi istorică pentru democraţia românească! Milioane de români au spus cu subiect şi predicat că preşedintele Klaus Iohannis este cel care a demonstrat că le reprezintă cel mai bine interesele, atât în plan intern, cât şi internaţional. A fost ziua în care românii au votat masiv pentru ca ţara lor să fie condusă de oameni cinstiţi, bine pregătiţi profesional şi responsabili pentru soarta ţării. Alături de Klaus Iohannis, Guvernul PNL va reuşi să redea oamenilor încrederea şi speranţa că ţara lor se îndreaptă în direcţia corectă. Mulţumim tuturor românilor care ne-au acordat încrederea şi îi asigurăm că ne vom strădui să le împlinim toate aşteptările”, a spus Raluca Turcan, președintele Partidului Național Liberal Sibiu.
Și la sediul Partidului Social-Democrat a fost bucurie, președintele Bogdan Trif privind rezultatele alături de membrii Partidului. El a declarat că a fost o campanie extrem de grea, în care PSD s-a luptat cu un sistem întreg. 
“Candidatul nostru a fost târât în foarte multe scandaluri create artificial, a fost târât în noroi, dar, cu toate acestea, a rezistat. Viorica Dăncilă este un om puternic care a demonstrat că și în calitate de prim-ministru poate să conducă un Guvern și să facă performanță. Le mulțumesc tuturor românilor care au mers la vot, fie că au votat cu candidatul nostru, fie cu candidatul unui alt partid. Dar trebuie să le spunem sibienilor și românilor că votul  din Diaspora, care s-a desfășurat perfect și nu au mai fost probleme ca oamenii să nu poată vota, a fost asigurat de Guvernul PSD condus de Viorica Dăncilă, care, printr-o ordonanță de Guvern și apoi în Parlament a extins votul românilor din Diaspora la trei zile și, mai mult decât atât, le-a dat românilor posibilitatea de a vota prin corespondență”, a precizat Trif.
 
 
 
 
 
Articolul precedentSibiul, peste media pe țară privind prezența la urne. Păltinișul – 488.46% prezență la vot
Articolul următorKlaus Iohannis are peste 66% din voturi în județul Sibiu