Sala expozițională a Primăriei și Centrul de Informare Turistică vor fi reamenajate.

Sala expozițională a Primăriei Sibiu, deosebită ca elemente arhitecturale și multifuncțională din punct de vedere al utilității, va fi reamenajată pentru a-i îmbunătăți funcționalitatea, dar și aspectul.

Această sală este utilizată de Primăria Sibiu ca spațiu expozițional, ca Centru de Informare Turistică, dar și ca spațiu pentru diverse conferințe și reuniuni organizate de instituție.

“Primăria Sibiu a contractat realizarea documentației pentru reamenajarea acestei săli foarte solicitate, indicatorii tehnici și economici rezultați din acest studiu fiind supuși aprobării Consiliului Local Sibiu în ședința ordinară din luna octombrie. În primul rând este prevăzută remobiliarea și dotarea corespunzătoare a Centrului de Informații Turistice”, spune Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu.

Potrivit acesteia,  va fi creat un nou “front desk” alcătuit din mai multe module de mobilier, vor fi achiziționate noi standuri și o vitrină pentru expunerea materialelor informative și de promovare, un ecran tip video wall,  tablete pentru informarea turiștilor și va fi amenajat un nou sistem de iluminat cu LED.

Următorul pas în acest proiect este organizarea procedurii de achiziție pentru dotări și lucrări.

“După reamenajare se va achiziționa și un nou sistem de panouri expoziționale atât pentru sala mare, cât și pentru curtea interioară a Primăriei”, explică Gligore.

Articolul precedentDosar penal pentru un șofer de 21 de ani din Ocna Sibiului, după ce a condus băut
Articolul următorSalvatorii de vieți se reunesc la Zilele Medicinei de Urgență Sibiene 2019