Cursurile au fost suspendate la șapte clase de elevi și preșcolari, joi, din cauza numărului mare de viroze și suspiciuni de gripă. 

La nivelul județului, au fost raportate, joi, în rândul elevilor, 219 cazuri cu suspiciune de gripă, cu nivel pozitiv la testarea rapidă, și 2209 cazuri de viroză.
“Cursurile au fost suspendate astăzi la grupa mare – Secția Germană de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 22 Sibiu, iar până luni la clasa I C de la Colegiul Național ”Octavian Goga” Sibiu, deoarece 11 elevi au fost confirmați cu suspiciune de gripă la testul rapid, la clasele I A și IV A de la Școala Gimnazială ”Nicolae Iorga” Sibiu, la clasele I A și VIII C de la Școala Gimnazială ”Georg Daniel Teusch” Agnita și la clasa a VIII-a A de la Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr” Sibiu. Peste 20% din aceste clase de elevi sau preșcolari au viroză. În total sunt 192 de elevi și preșcolari afectați de această decizie”, a informat Constantin Dincă, purtătorul de cuvânt al IȘJ Sibiu.

Articolul precedentLinie “verde” de transport public în centrul istoric al Sibiului. Primăria va achiziționa cinci minibuze electrice
Articolul următorNouă elevi de la “Goga”, suspecți de gripă și izolați la domiciliu, după ce au fost într-o tabără la Păltiniș