Şapte persoane au fost rănite într-un accident ce a avut loc luni dimineaţă pe DN14, în zona localităţii Ruşi. Două maşini s-au ciocnit, în timp ce circulau din sensuri opuse.

“Din primele cercetări, se pare că accidentul rutier ar fi fost provocat de către şoferul care circula spre Mediaş, de 44 de ani, din judeţul Neamţ, care a depăşit neregulamentar, încălcând marcajul continuu. A intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de către un medieşean în vârstă de 40 de ani”, a explicat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.
Echipajele SMURD au transportat la UPU Sibiu trei persoane conștiente: un bărbat de circa 39 de ani cu durere toracică, o femeie de circa 57 de ani şi o tânără 19 ani cu traumatisme cranio-cerebrale.
SAJ Sibiu a transportat patru pacienți cu două ambulanțe: un bărbat de 61 de ani, cu traumatism  de coloană lombară şi bazin, o femeie de 33 de ani, cu traumatism  la membrul superior stâng, un bărbat de 45 de ani, şoferul uneia dintre maşini, cu traumatism de membru inferior stâng, şi un bărbat de 55 de ani, pasager, cu traumatism toracic. Toate cele patru victime au fost transportate în stare stabilă la UPU Sibiu.

Articolul precedentRestricţii de trafic, pe A1 Sibiu – Deva
Articolul următorBrad de 500 de ani din Gura Râului, în competiţia pentru Arborele European al Anului 2020