Primăria Sibiu caută voluntari în Centrul de Informare Turistică (CIT) din sediul central al instituției.

Persoanele care vorbesc germană, spaniolă, franceză sau engleză, care cunosc obiectivele turistice ale Sibiului și activitățile de timp liber pe care le oferă, sunt invitate să depună un CV începând de marți, 3 martie, fie pe adresa [email protected], fie la registratura Primăriei Sibiu. Selectarea candidaților se face în baza unui interviu în care se vor testa abilitățile acestora de limbă și de comunicare.

“Sibiul primește anual peste 400.000 de turiști care doresc să afle ce pot face în Sibiu, destinație turistică europeană recunoscută, oraș de 3 stele Michelin, cu un patrimoniu valoros, o istorie interesantă și o gastronomie renumită. Centrul de Informare Turistică este una dintre cele mai importante căi de comunicare cu oaspeții noștri. De aceea, până în luna aprilie îl vom moderniza cu ecrane LED pentru o informare mai dinamică, dar ne dorim ca și personalul care îl deservește să fie la înălțime. De aceea invităm voluntari în acest centru. Voluntariatul în CIT este un câștig de ambele părți: Primăria va oferi mai eficient informații turiștilor care intră, iar voluntarii vor câștiga o experiență valoroasă și vor avea șansa să contribuie la succesul turistic al Sibiului”, a spus Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

La finalizarea stagiului de practică, voluntarii vor primi un certificat care va atesta experiența dobândită în Centrul de Informare Turistică, aceasta acumulându-se ca experiență profesională.

Articolul precedentSkate park-ul din zona Obor a fost redeschis
Articolul următorÎncep lucrările de modernizare pe încă cinci străzi de pământ