Pe drumul județean 105 G, de la Racoița la Tălmaciu și retur se deschide circulația rutieră, vineri, 24 mai, începând cu ora 11:00, în condiții de siguranță. Drumul a fost amenajat pe traseul de pe baraj, folosindu-se trecerea la nivel cu calea ferată de la km 123 +800, pusă în funcțiune marți, 21 mai, anunță reprezentanții Consiliului Județean.

De asemenea, participanții la trafic trebuie să știe că vineri, 24 mai, ora 10:00, podul rutier peste râul Olt, de pe DJ 105 5G va fi închis circulației. În perioada următoare podul va fi demolat, având în vedere starea avansată de deteriorare a acestuia. La momentul efectuării lucrărilor de blocare a podului rutier vor fi prezenți agenți de poliție din cadrul IPJ Sibiu.

„Consiliul Județean Sibiu a făcut demersuri pe lângă factorii responsabili pentru ca această variantă de drum peste baraj să fie practicabilă în condiții de siguranță și astfel conducătorii auto să nu se mai expună riscurilor traversând podul peste râul Olt. O contribuție în acest sens a avut-o și managerul societății de drumuri și poduri a Consiliului Județean Sibiu, Ovidiu Spătari, care anterior a deținut funcția de director la Hidroelectrica Sibiu, contribuind astfel la urgentarea lucrărilor de amenajare și dare în funcțiune a noii variante de drum”, declară Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

 

Articolul precedentBărbat reținut după ce a încercat să pătrundă fraudulos într-o cabană
Articolul următorÎncepe o nouă ediție a Salonului Auto de la Sibiu