Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat joi în Şura Mare şi pe strada Viile Sibiului din municipiul Sibiu. Compania Delgaz Grid informează că la solicitarea Transgaz, pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de transport, este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale joi, 13 iunie, începând cu ora 9:00, în localitatea Şura Mare şi pe strada Viile Sibiului din municipiul Sibiu.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat începând cu ora 15. Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numere-le de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefo-nie).

Delgaz Grid regretă disconfortul creat şi mulţumeşte pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări.

Articolul precedentAteliere de ie gratuite în Muzeul Satului
Articolul următorComisia interguvernamentală româno-germane se întrunește la Sibiu