În 6 noiembrie, în Aula Colegiului Național Samuel von Brukenthal se organizează alegeri pentru funcțiile vacante din Biroul Executiv ale Consiliului Județean al Eelevilor Sibiu. Evenimentul începe la ora 15:00.

Orice elev poate să-și depună candidatura pentru unul dintre posturile vacante: vicepreședinte (2), șef departament de cultură, educație și programe școlare, șef departament pentru învățământ profesional, tehnic și vocațional, șef departament de voluntariat.

Tot ce trebuie făcut este completarea formularului de candidatură, declarația de neapartență politică, acordul parental (dacă este vorba de un minor), precum și o strategie de dezvoltare și un plan de acțiune bine puse la punct (doar pentru funcțiile de președinte, vicepreședinte și secretar), la adresa de e-mail.

Candidatura poate fi depusă și în format online, pe cea mai nouă și interactivă platformă a Consiliului Elevilor.

„Te așteptăm în comunitatea militanților pentru un sistem educațional centrat pe nevoile beneficiarilor săi principali: candidează în Consiliul Județean al Elevilor Sibiu, fii vocea colegilor tăi!”, transmit organizatorii.

Articolul precedentBRAŞOV | VIDEO – Cum va arăta terminalul de pasageri al Aeroportului Internațional Brașov – Ghimbav
Articolul următorFC Hermannstadt începe returul cu o deplasare la Sfântu Gheorghe