Un bărbat în vârstă de 25 de ani, sibian, este cercetat în stare de arest preventiv sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la infracțiunea de furt calificat.

În  5 ianuarie, în jurul orei 03.20, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Urbană Sibiu, aflați în patrulare în zona străzilor Aleea Seviș – Doamna Stanca din municipiul Sibiu, au observat trei persoane al căror comportament a devenit suspect la observarea mașinii de poliție. Cele trei persoane au abandonat mai multe bunuri și au fugit în direcții diferite.
“Polițiștii au reușit prinderea unuia dintre suspecți, precum și recuperarea bunurilor abandonate, respectiv: două televizoare și un cuptor electric. Cazul a fost preluat de către polițiștii din Postului de Poliție Șelimbăr, care în urma activităților investigativ-operative desfășurate, au stabilit că în data de 5 ianuarie, în jurul orei 3, trei bărbați au pătruns prin efracție într-un apartament iar din interior au sustras bunurile”, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.
Împotriva bărbatului s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la furt calificat. Ieri, 6 ianuarie, suspectul a fost prezentat instanței, iar judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sibiu a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.
În continuare sunt efectuate verificări în vederea depistării și conducerii la sediul Poliției Șelimbăr a celorlalte două persoane suspecte de complicitate la infracțiunea de furt calificat.

Articolul precedentConcertele Noului An de la Filarmonica de Stat Sibiu sunt sold-out
Articolul următorLotul Gazului Metan a început pregătirea pentru partea a doua a campionatului Ligii I