O sibiancă a fost agresată de fostul soț. Bărbatul este cercetat sub control judiciar pentru lovire sau alte violențe și nerespectarea hotărârii judecătorești privind ordinul de protecție.

“La data de 21 martie, în jurul orei 12, o femeie din municipiul Sibiu a sesizat prin S.N.U.A.U. 112 faptul că fiica sa este agresată fizic de fostul soț. La fața locului s-a deplasat cu celeritate un echipaj din sistemul de ordine și siguranță publică al Poliției Municipiului Sibiu, fiind identificate ambele părți implicate. Astfel, în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul (în vârstă de 39 de ani, sibian), și-a agresat fosta soție, în stradă. Prin această acțiune, bărbatul a încălcat interdicția de a se apropia de persoana vătămată la mai puțin de 50 m, stabilită prin Sentința Judecătoriei Sibiu”, explică Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.
Femeia (38 de ani, domiciliată în municipiul Sibiu) s-a prezentat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu unde a fost examinată din punct de vedere medico-legal și i-a fost emis un certificat medico-legal prin care s-a constatat că prezintă leziuni traumatice ce necesită șase-șapte zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, dacă nu survin complicații.
Polițiștii sibieni au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu, fiind cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violente și nerespectarea hotărârii judecătorești .
La data de 22 martie, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu care a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile.
Cercetările în acest dosar continuă.

Articolul precedentUtilajele de deszăpezire intervin în SIbiu. În Păltiniș, e un utilaj cu plug și material antiderapant
Articolul următorIntervențiile chirurgicale care nu sunt urgente, suspendate