Sibianul care fusese reținut de polițiști după ce ar fi sustras dintr-o mașină un card și ar fi mers apoi la cumpărături este cercetat sub control judiciar.

Se pare că tânărul de 33 de ani a sustras un card dintr-o mașină, pe care l-a folosit pentru efectuarea mai multor tranzacții.
“La data de 16 octombrie, un sibian a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt și efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos. În fapt, în perioada 04 – 05 septembrie a.c., ar fi sustras un card bancar dintr-un autoturism, card bancar pe care l-ar fi utilizat ulterior în efectuarea mai multor tranzacții în diferite magazine din municipiul Sibiu și comuna Șelimbăr. Prejudiciul estimat este de 6104 lei”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.
Polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu au efectuat la data de 16 octombrie o percheziție la domiciliul sibianului bănuit de săvârșirea acestei fapte, în urma căreia au fost identificate mai multe bunuri (tapet, materiale de construcții, articole de îmbrăcăminte, cuțit de vânătoare), cu privire la care există suspiciunea rezonabilă că ar fi fost achiziționate cu cardul bancar furat.
Ieri, bărbatul a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, fiind luată împotriva sa măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.
Polițiștii Biroului Investigații Criminale continuă cercetările.

Articolul precedentPrima etapă de vot a proiectelor depuse în programul de bugetare participativă începe marți
Articolul următorScandal între un instructor auto și un polițist examinator. Instructorul a chemat Ambulanța