În perioada 31 decembrie 2020  – 3 ianuarie 2021, 100 de polițiști sibieni vor acționa zilnic pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Scopul tuturor acestor activităţi nu este acela de a aplica sancţiuni, ci doar de a veghea la respectarea legilor şi la siguranţa tuturor cetăţenilor.

Cu toate acestea, în situaţia în care vor fi constatate abateri de la prevederile legale, poliţiştii vor interveni cu fermitate şi vor dispune în fiecare caz măsurile corespunzătoare.

În activități sunt angrenați poliţişti de ordine publică, de la rutieră, investigaţii criminale, de la poliţia transporturi, precum și din celelate structuri, respectiv poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase, investigarea criminalității economice și luptători de intervenţie rapidă.

Totodată, polițiștii vor monitoriza traficul rutier, pe drumurile naționale și județene, pentru fluidizarea circulaţiei şi prevenirea evenimentelor rutiere.

NU UITAȚI!  Având în vedere situaţia epidemiologică înregistrată la nivelul judeţului Sibiu, le reamintim tuturor celor care își petrec Revelionul 2021 în județul nostru faptul că în zilele următoare se aplică în continuare măsurile impuse prin Hotărârea nr. 118/15.12.2020 emisă de CJSU Sibiu, ținându-se cont de prevederile H.G. nr. 1065/2020 și Legii nr. 55/2020.

Evitați aglomerațiile, nu vă expuneți la riscuri, păstrați distanța fizică și purtaţi masca de protecție.

Efectuați deplasările din intervalul orar 23.00-05.00, strict pentru motivele permise legal și aveți grijă de sănătatea dumneavoastră.

Ne dorim ca toți cetăţenii să conștientizeze faptul că sănătatea și viața sunt cele mai importante, iar efortul nostru comun, cetățeni și autorități deopotrivă, se face pentru limitarea răspândirii infectărilor cu virusul SARS Cov-2.

Poliţiştii vor aplica legea și nu vor tolera nicio abatere de la normele legale.

Daţi-vă ocazia de a petrece şi alte sărbători fericite împreună cu cei dragi, evitând acum să vă expuneţi pericolului de a vă îmbolnăvi şi de a transmite virusul şi celor apropiaţi!

Sursa: Realitatea de Sibiu

Articolul precedentVIDEO Cel mai spectaculos proiect de infrastructură din centrul țării: viaductul peste Valea Tălmăcuța
Articolul următorRealitatea.net, poziție de top în online-ul românesc și în luna decembrie