Sibienii sunt invitați să participe la o nouă campanie de ecologizare, ce se va desfășura sâmbătă, 20 aprilie, în mai multe cartiere ale orașului.

Evenimentul, organizat de compania Soma, va avea loc între orele 10 – 16 şi se referă la colectarea deşeurilor electrice, a becurilor şi bateriilor uzate.
Punctele de colectare vor fi: Complex Cireșica, str. Arieșului – acest punct va deservi cartierele Hipodrom; strada Triajului(stadion CFR) – pentru cartierele Vasile Aaron, Lazaret și Gușterița; strada Târgul Cailor – pentru cartierele Terezian, Țiglari și Piața Cluj; strada Sălajului (dispensar)- pentru cartierele Valea Aurie, Ștrand și Turnișor.
“Te invităm să iei atitudine și în ceea ce privește, deșeurile electrice, becurile și bateriile uzate. Suportul din partea noastră este că ne ocupăm noi de colectarea lor. Din partea ta va fi nevoie doar să le aduci în cele patru puncte de unde le vom colecta. Ține și de tine ca această campanie să reușească!”, este mesajul organizatorilor.

Articolul precedentO femeie însărcinată rănită într-un accident pe A1
Articolul următorMApN, MAI, SRI, SIE, STS şi SPP s-au întâlnit la Sibiu pentru a stabili măsurile de securitate pentru Summit