Ediția din acest an a Sibiu Magic Show aduce pe scena Teatrului „Gong” din Sibiu doi artiști spanioli ce reinventează spectacolele de magie prin creații eclectice, pline de umor și suspans.

Txema Muñoz revine pe scena Gongului, după ce în 2016 și-a făcut debutul cu spectacolul „Mr. Magic”. Producția din acest an este un regal teatral cu elemente de magie, un spectacol exaltant, ce îmbină totodată elemente de clovnerie. „Txema – The Postman / Poștașul” e o creație originală, atât prin numerele de iluzionism create în exclusivitate, cât și prin coloana sonoră și costumele de pe scenă. Distins în Elveția cu marele premiu (The Gold Award) al Festivalului „Les Anneaux Magiques”, Txema este cel mai tânăr, dar și unul dintre cei mai bine cotați magicieni spanioli, acesta având turnee în peste 23 de țări din Europa, America și Asia. Spectacolele sale surprind prin integrarea publicului în numerele de pe scenă și accentul pus pe imaginație ca poartă spre o lume fantastică. „Txema – The Postman / Poștașul” este programat vineri, 7 decembrie, de la ora 18:00. Spectacolul de la Sibiu are o durată de aproximativ 55 de minute și nu este recomandat celor cu vârsta sub șase ani.
Adrian Conde se va afla, în schimb, pentru prima dată pe scena Gongului. Premiat recent la Congresul de Magie din Granada, Adrian Conde se remarcă prin stilul său unic de a face spectacole de magie ce îmbină clovneria cu muzica, teatrul și jongleria, garantând un spectacol comic pentru întreaga familie. Un clovn îmbrăcat ca un om obișnuit întârzie la propriul său spectacol. Din fericire, în servieta lui se găsește o lume întreagă, iar în universul acela, există și un mic vestiar. În cele din urmă, spectacolul începe! Acesta e Piccolo Camerino, spectacolul ce va prezentat la Sibiu duminică, 9 decembrie, de la orele 11 și 17. Spectacolul are o durată de aproximativ 50 de minute.
Sibiu Magic Show este un festival unic în România, cu un program de divertisment de înaltă ținută artistică dedicat întregii familii. Pornind de la spectacole ce jonglează cu vizibilul și invizibilul, într-o serie surprinzătoare cu numere de iluzionism, scamatorii, levitație, prestidigitație, clovnerie, pantomimă, circ și cabaret, ediția din acest an reunește în perioada 5 – 9 decembrie, în premieră națională, artiști din Belgia, Franța, Germania, România și Spania.
Accesul publicului la spectacolele din cadrul Sibiu Magic Show se face pe baza biletelor puse în vânzare online prin teatrulgong.ro sau la sediul Agenției Teatrale din str. Al. Odobescu nr. 4, de miercuri până vineri între orele 11 – 18, sâmbăta între orele 10– 18, iar duminica de la 10 la 14. Prețul unui bilet la oricare din evenimente este de 9 lei, tarif unic.

Articolul precedent18 ambarcațiuni de la Grădina Zoologică sunt vândute prin licitație
Articolul următorCampanie umanitară iniţiată de doi tineri ce au crescut în centrele de plasament