Reprezentanții Sibiului și-au propus ca orașul să participe la competiția „Beast European Destination” și să cucerească aest titlu în anul 2020. În cadrul acestei competiții internauții votează cele mai bune destinații turistice din Europa. 

Acordul pentru înscriere trebuie dat de consilierii locali în ședința din această lună. Prin această participare se urmărește continuarea dezvoltării turistce și promovarea orașului la nivel european. În urma acestei participări Sibiul ar putea ajunge în primele 20 cele mai bune destinații turistice europene.

Taxa de înscriere la această competiție este de aproape 10.000 de euro fără tva. Reprezentanții orașului consideră, însă, că foloasele de pe urma participării sunt mult mai însemnate. O serie de statistici arată că destinațiile selectate în anii trecuți în acest top au înregistrat creșteri ale numărului de vizitatori cuprinse între 13 și 25%.

Articolul precedentMeteorologii anunță vânt, polei și ghețuș
Articolul următorFoto/Video: UPDATE: Cinci persoane rănite într-un accident pe A1. Șoferul vinovat a fugit de la fața locului