Dacă pe week-end polițiștii au ridicat permise pentru consumul de alcool la volan, la începutul acestei săptămâni nu au avut ce ridica, pentru că, șoferii aflați la volanul unor autoturisme aflate în trafic, pe drumuri publice, nu dețineau permis. Doar ieri, 8 aprilie, polițiștii rutieri au identificat un șofer care conducea un ansamblu rutier fără a deține permis de conducere corespunzător categoriei din care ansamblul face parte, dar și doi bărbați care conduceau autovehicule pe drumurile publice fără a deține permis de conducere.

Astfel, în jurul orei 19:00, pe Șoseaua Sibiului din municipiul Mediaș, un bărbat în vârstă de 30 de ani, din județul Harghita, a condus un ansamblu rutier format din autoturism și remorcă, a cărui masă totală maximă autorizată necesita categoria B+E și nu doar categoria B deținută de către șofer. Peste o jumătate de oră, în jurul orei 19:30, pe raza localității Daia, polițiștii au identificat un sibian în vârstă de 32 de ani, aflat la volanul unui autoturism, deși nu deține dreptul de a conduce.

De asemenea, în jurul orei 21:00, în localitatea Curciu, polițiștii au oprit pentru control o motocicletă condusă pe strada Principală de către un localnic în vârstă de 42 de ani. Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere, iar motocicleta este neînmatriculată.

În toate aceste cazuri au fost deschise dosare de cercetare penală.

Articolul precedentPatru vâlceni prinși pe Olt cu 452 de kg de pește fără acte de proveniență
Articolul următorFemeie de 77 de ani din Rășinari, păgubită cu 10.000 de lei