UPDATE: Șoferul care a produs aseară un accident rutier pe strada Vasile Aron și a fugit de la locul faptei, nu deținea carnet de conducere, transmit polițiștii. Acesta a fost identificat, și urmează sp fie audiat. Este vorba despre un sibian în vârstă de 27 de ani.
„În cauză s-a deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări ”in-rem” privind săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conform art. 196 alin. 2 si 3 din Codul Penal, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției, conform art. 338 alin. 1 din Codul Penal, respectiv conducere fără permis, conform art. 335 alin. 1 din Codul Penal”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt IPJ.

Știre Inițială: Un șofer vinovat de o coleziune care a avut loc în această seară la intersecția dintre străzile Vasile Aaron cu Electricienilor a fugit de la locul accidentului. Totul s-a petrecut pe fondul depășirii neregulamentare. Șoferul nevinovat, un sibian în vârstă de 26 de ani, a fost rănit. A suferit un traumatism la un picior și a fost transportant la spital.

„După coliziune, șoferul vinovat a abandonat autoturismul la fața locului și a fugit. Se fac cercetări pentru identificarea persoanei în cauză”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt a Inspectoratului Județean de Poliție.

Traficul în zonă a fost deviat pe străzile adiacente.

Articolul precedentIncendiu în Răşinari. Arde tavanul unei locuinţe
Articolul următorTursib: Poate fi accesată opţiunea care facilitează încărcarea abonamentelor on line