Spitalul Județean de Urgență Sibiu a comandat măști, halate și botoșei.

“În contextul epidemiologic actual legat de apariția și răspândirea noului coronavirus COVID-19, vă informăm că Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu se află în legătură permanentă cu distribuitorii de echipamente de protecție astfel încât stocurile să fie suplimentate constant. În acest sens, SCJU Sibiu a lansat recent către S.C. Coramed S.R.L. o comandă de materiale sanitare de protecție”, spune Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al SCJU Sibiu.
Comanda constă în: 1000 de măști chirurgicale în două straturi, la un preț de 2,1 lei/bucată; 2000 botoșei înalți tip cizmă, la un preț de 4,5 lei/perechea; 2000 halate standard SMS, la un preț de 12,5 lei/bucată.
S.C. Coramed S.R.L. a avut sediul și unitatea de producție în Cisnădie dar, în momentul de față, sediul firmei se află în Sibiu iar secția de producție în Călan, județul Hunedoara.
Totodată, SCJU Sibiu a mai lansat o comandă către Metropolis Com SRL o comandă care constă în: 5000 de cagule de protecție la un preț 4,85 lei/bucată; 5000 de halate de protecție la un preț de 13,75 lei/bucată.
“Aceste demersuri vin atât în sprijinul personalului medical cât și al pacienților, în vederea limitării expunerii acestora la riscuri suplimentare și evitarea creșterii îmbolnăvirilor”, a mai explicat Todăriță.

Articolul precedentBărbat din Șeica Mare, găsit fără suflare pe DN14. Ar fi fost lovit de mașină, iar șoferul a fugit de la locul accidentului
Articolul următorȘoferul care a accidentat mortal un pieton pe DN14 a fost identificat