Consiliul Local Șelimbăr a aprobat în ultima ședință obiectivul de investiții ”Proiectare și execuție lucrare amenajare teren fotbal comuna Șelimbăr”, care prevede refacerea gazonului de joc la stadionul localității, modernizarea suprafeței de joc cu sistem de irigație și executarea unor tribune laterale.

Pentru investiție s-au alocat 1,785 milioane de lei. Data începerii investiției este estimată în noiembrie 2018, iar terminarea ei în luna mai 2019.

”Vrem să facem un teren de fotbal modern, cu instalație de nocturnă, cu gazon de calitate, sistem de irigație, tribune. Am început lucrările de reabilitare aici, deocamdată avem vestiare moderne, acum este momentul să ne concentrăm și pe celelalte lucruri, astfel încât tinerii care vor să se apuce de acest sport să aibă acasă o bază foarte bine pusă la punct. În plus, cred eu, este nevoie și pentru coeziunea locuitorilor, pentru spiritul de apartenență la comunitate să avem o echipă cu care să ne mândrim și o bază sportivă, asemenea”, a declarat primarul comunei Şelimbăr, Marius Grecu.

Articolul precedentFC Hermannstadt începe returul cu o deplasare la Sfântu Gheorghe
Articolul următorLocuitorii din Şelimbăr, invitaţi de primar să dea note personalului din administrația locală