„Career expo” un proiect marca Rotaract Club Sibiu, ajunge la cea de-a IV-a ediție, miercuri, 17 aprilie, în holul mare al Facultății de Inginerie din cadrul Universității „Lucian Blaga”, din Sibiu.

Evenimentul este un târg de cariere, organizat de Rotaract Club Sibiu și se va desfășura între orele 9- 17. Anul acesta vor fi prezente companii de top, cu tradiție pe piața sibiană, dar și companii aflate la început de drum. Scopul târgului este acela de a crea un mediu profesional deschis și aparte, pentru tinerii profesioniști, dar mai ales pentru cei aflați la început de drum.

Toți cei care doresc să participe în calitate de ofertanți se mai pot înscrie până la data de 12 aprilie, luând legătura cu cu președintele Rotaract Club Sibiu, Beniamin Conțiu ([email protected]). Pentru cei care doresc să viziteze târgul și să caute un job, intrarea este gratuită.

Rotaract Club Sibiu, este o organizație pentru tineri cu vârste cuprinse între 18 și 31 de ani. Activitățile clubului se axează atât pe dezvoltarea personală și profesională, individuală și de grup, cât și pe dezvoltarea comunității sibiene din punct de vedere social, cultural, economic și, nu în ultimul rând, educațional.

Articolul precedent86 de artiști prezintă Oratoriul “Johannes Passion” al lui Bach, la Thalia
Articolul următorExercițiu de mobilizare anunțat la Sibiu